Super Mario Kart Remix: Super Circuit…

Downloaden Beeldopnames Beschrijving

Wie heeft nog nooit van Super Mario Kart gehoord? Wij staan voor een absoluut historisch geval, hij was de eerste geweldige kart racer van aller tijden (de crazy races) en hij had succes na succes vanaf het al verre jaar 1992, toen de sage zijn intrede maakte in de Super Nintendo 16 bits console.

Super Mario Kart Remix: Super Circuit is een uitstekende nieuwe uitgave van de eerste klassieke uitgave, dat alles nog precies en geheel bewaard, circuiten, en het meest belangrijke, de origineele essentie van Super Mario Kart. Je kunt kiezen tussen acht racers (Mario, Luigi, Donkey Kong, Yoshi, Toad, Bowser, de princes Peach en de schildpad Koopa), en er zijn vele banen om je vaardigheid te vertonen aan het stuur van je kart, ook kan je "kadootjes" naar je rivalen gooien.

Maak je uit te voeten wanneer het kan, pas op de bananenschillen en vlieg naar de finish met Super Mario Kart Remix: Super Circuit.

Downloaden

Zoekopdrachten gerelateerd aan Super Mario Kart Remix: Super Circuit

We gebruiken cookies om de verbindingen te verbeteren, te analyseren en om advertenties weer te geven. Als u doorgaat, accepteert u het gebruik ervan. Meer informatie hier .