Zuma Deluxe

Voorkom dat het doodshoofd de slang opslokt.

Met Zuma kan je geen grapjes uithalen. Het gaat hier om een heel intelligent spel dat het allerlaatste uit je schedel perst. Het verplicht je om je helemaal 100 % te geven om vooruit te komen in het spel. Je zal schatten moeten opgraven, en tempels ontdekken van de Azteca cultuur.

Het mechanische spel van Zuma zal je snel onder de knie hebben. Wij hebben met een slang te maken of een lijn met veel gekleurde ballen en die willen allemaal het gouden doodshoofd in. Wij staan buiten en hebben het contrôle over een soort van stenen standbeeld in de vorm van een kikker. Onze taak is om tegen een groepje van 3 ballen te schieten om ze zo de weg uit te ruimen. Dat moet gedaan worden voordat zij het doodshoofd bereiken. Als zij binnen zijn hebben we het spelletje verloren.

Op technisch gebied is Zuma een juweeltje. De grafieken zijn van zeer goede kwaliteit en er is een 3D effect bij ingesloten. De audio is opwindend en neemt je mee de strijd in. De muziek heeft tribale klanken en sluit ook stemmen in. En om je niet te vervelen sluiten wij twee geheel verschillende spellen in: een om je te verdedigen en een om veel aventuren te beleven. Bonus, verscholen tempels, helden van vroeger, muntstukken, tientallen niveaus...Wil je dat allemaal missen? Zuma!

Downloaden

Zoekopdrachten gerelateerd aan Zuma Deluxe

We gebruiken cookies om de verbindingen te verbeteren, te analyseren en om advertenties weer te geven. Als u doorgaat, accepteert u het gebruik ervan. Meer informatie hier .