Er zijn heel veel gebruikers die erg blij zijn met het Windows XP systeem, maar die erg het leuke aanblik van Vista missen. Voor al die mensen is er nu de ideale oplossing: Transform XP to Vista.

De naam zegt het al helemaal. Transform XP to Vista is een desktop die aan het alledaagse gezicht van Windows XP de moderne grafische aanblik van Vista geeft. In geen enkel geval zal dit programma de archieven veranderen van het systeem en ook niet de registers zodat het werkzame van Windows geheel blijft. De verandering is alleen maar voor het oog en natuurlijk kan je het weer terug veranderen. Het is niet voor altijd. In elk moment kan je het Transform XP to Vista weer weg doen en zo krijg je weer het oude vertrouwde aanzicht terug van ons systeem.

Het pack van Transform XP to Vista sluit diversen widgets bij (kleine zelfstandige applicaties die je doet vanuit de desk) ontwikkeld en getest bij Yahoo. Het heeft een compleet desktop van Windows Vista en eenzelfde beheer als dat van Vista zoals in aanblik als in werking. Ontdek nu het Vista Universum zonder van systeem te veranderen!

Downloaden

Zoekopdrachten gerelateerd aan Transform XP to Vista