Scratch

Creër je eigen spelletjes en laat iedereen er mee spelen!

Scratch is een ongelooflijk goede tool om kinderspelletjes mee te maken. Je kan er spel personages mee maken, animatie creéren, ook kan je de muziek ontwerpen of erbij doen. Dit alles op een snelle en eenvoudige manier. En het is juist de eenvoudigheid opzich dat dit programma zo laat uitblinken. Iedere gebruiker, de leeftijd of de technische kennis maakt niets uit, kan al zijn fantasie en creativiteit in dit programma onder woorden brengen of laten zien.

Het is inderdaad waar dat de kwaliteit van de gemaakte Scratch spelletjes niet dezelfde is als van de gekochte of van een vakman. Maar daar gaat het ook niet om. Wat de gebruiker van dit programma zoekt - geeft niet of het ouders zijn, de kinderen zelf, opvoeders, leraren enz. - is dat ze dit soort dingen kunnen doen zonder complicaties. En voor deze reden heb je al een tien verdiend!

Het is bovendien ook nog helemaal gratis, dat is altijd erg leuk. Het heeft een duidelijke makkelijke interface, het is vertaald naar tientallen talen, ook naar het spaans. Twijfel je nog? Download het Scratch. En geef je fantasie de vrije loop!

Downloaden

Zoekopdrachten gerelateerd aan Scratch

We gebruiken cookies om de verbindingen te verbeteren, te analyseren en om advertenties weer te geven. Als u doorgaat, accepteert u het gebruik ervan. Meer informatie hier .