Lex Doctor - Estudios jurídicos 9.0.0.104 Demo

Downloaden Beeldopnames Beschrijving

Met Lex Doctor - Estudios jurídicos heeft u een compleet beheerssysteem voor het regelen van juridische zaken. Met dit programma lost u alle rechtszaken op die voor kunnen komen in uw kantoor of procureurschap.

Lex Doctor sluit diversen modellen bij en hiermee kunt u, alleen of als multigebruiker, verschillende zaken afhandelen die zich op uw kantoor voordoen. Dat kunnen b.v. rechtszaken, rechtsgedingen, bemiddelingen en alle soorten juridische dossiers zijn. Of dossiers zoals b.v. rapporten, verslagen, mededelingen, advocaten, rechtskundigen, raadsmannen, agendas, bewijzen, volgingen, audiënties, vervaldatums en de verlopen van processen, financieel beheer (boekhoudingen van of voor de clientele) of ander beheer. Maar ook actualiseren en liquidaties van bezittingen, financieel exchange of de verrekeningen - individueel of in groep -, het documentaire beheer, d.w.z. het automatizeren van brieven, verklaringen, certificaten, telegrammen, en elk ander willekeurig document. Het geeft de mogelijkheid om de geschriften in serie te maken, maar ook de storage van alle gemaakte bestanddelen met het systeem met andere programmas.

Met Lex Doctor kan men bovendien ook alle soorten rapporten en statistieken maken, zoals o.a. lijsten en info´s met eigen gemaakte programmas en het geeft de mogelijkheid om het in verschillende formaten te exporteren of om een grafiek ervan te maken. Dit alles kan op afstand gebeuren daar men Lex Doctor kunt gebruiken met elke computer met een Internet aansluiting.

Downloaden

Zoekopdrachten gerelateerd aan Lex Doctor - Estudios jurídicos