K-Lite Codec Pack Corporate 6.2.0

Downloaden Beeldopnames Beschrijving

Bent u het zat omdat u uw films niet kunt zien omdat de codecs het niet doen? Bent u het zat om packs te downloaden die van alles en nog wat beloven en naderhand blijkt dat het niet waar is? Download [strong2]K-Lite Codec Pack Corporate[/strong2] en maak een eind aan de problemen.

[strong2]K-Lite Codec Pack Corporate[/strong2] is een complete recopilatie up-date dat alle nodige codecs heeft zodat u al uw soorten videos kunt zien. Het heeft bijna alle codecs van de complete versie (K-Lite Codec Pack Full) en het installeerd ook de Windows Media Classic speler, men kan erop vertrouwen.

Gedurende de installatie van [strong2]K-Lite Codec Pack Corporate[/strong2] kan men bovendien kiezen uit de codecs die u nodig gaat hebben, of u kunt alleen die downloaden die u zelf kiest. Op deze manier kan men ruimte op de schijf besparen.

Enkele van de bijgesloten codecs zijn: ffdshow, DirectShow, VFW en alle variaties hiervan, met alle eigen audio en video codecs. Nu hoeft u het niet meer te betreuren dat u enkele films niet kunt zien vanwege de codecs, met [strong2]K-Lite Codec Pack Corporate[/strong2] heeft u ze allemaal gratis.

Downloaden

Zoekopdrachten gerelateerd aan K-Lite Codec Pack Corporate