Guitar Pro

Maak en geef je gitaar, banjo en bas partituren uit.

Guitar Pro is een applicatie waarmede men kan interpreteren en muziekstukken kan uitgeven voor snaar instrumenten. Het maakt niet uit wat precies je favoriete instrument is, gitaar, bas, banjo, enz...: met Guitar pro kunnen we muziek schrijven voor al deze instrumenten, melodiën maken, uitproberen en nog veel meer. Het gaat hier over een heel practisch iets voor ieder soort muziek, het geeft niet of je een amatuer bent of vakman.

Iedere klankbodem dat geschreven wordt met Guitar Pro kan tot en met 7 tracks hebben, met nog een extra track erbij voor drum. Op deze manier, is Guitar Pro niet alleen handig voor de compositie met snaar instrumenten maar ook voor complete muzikale stukken. Ook is het mogelijk om muziekstukken te importeren of exporteren zonder problemen.

Om het kort te maken, Guitar Pro is een echte funcionele applicatie. Het heeft 4 verschillende vizuele vormen, steun voor baffles en speciale effecten (pedal wah-wah simulator, bijvoorbeeld), mooie muziekale klanken, vele sellectieve opties, onder anderen.

Downloaden

Zoekopdrachten gerelateerd aan Guitar Pro