FL Studio

Een prachtige mengtafel voor muziek en audio voor bijna vakmensen.

FL Studio is bijna een van de meest complete virtueele studios die men maar kan vinden. Je kan het vergelijken met het bekende Apple Logic Studio programma. Het kan werkelijk ieder sample reproduceren, of geluid of MIDI instrumenten. Bovendien, na de eerste keer dat je het opend en na een paar minuten kan je al liedjes creëren, WAV track, MP3 of MIDI, of muziek mengen in plan DJ.

Als je denkt dat je van binnenin een artist bent, moet je nu de vrije hand aan je creativiteit geven door muziek te schrijven, geluiden mengen of nieuwe dingen uitdenken of toepassen. Met FL Studio kan je van onderaf aan beginnen met zelf liedjes te maken of het veranderen van al bestaande liedjes. Om je te helpen, geeft het programma opzichzelf al 600 samples mee.

Met FL Studio heb je de import en export basis van de MIDI archieven, het laat je de uiterlijke MIDI toetsborden gebruiken en natuurlijk zit er ook een wijde range van audio effecten bij om op onze creaties toe te passen. Probeer het nu zelf gratis uit.

Downloaden

Zoekopdrachten gerelateerd aan FL Studio