Emulatorx

Geweldig programma voor het console emulator stelsel van je PC.

Als je jezelf een liefhebber vindt van de console spellen is Emulatorx een programma wat je in geen enkel geval kunt missen in je computer. En niet alleen omdat het je een eeuwigdurend console simulator aanbiedt - het is een zeer handig programma- daar deze emulator niet alleen een simulator is. Nee, wat hier aangeboden wordt is dat de Emulatorx de definitieve oplossing is voor elk willekeurig probleem wat in het systeem kan zitten.

Omdat Emulatorx al die oplossingen vanzelf installeerd en het voor jou doet zonder configuratie problemen of formaat problemen van de ROMs. En welke emulatoren kan je gebruiken met Emulatrox? wel heel makkelijk, bijna allemaal. Het herkent PSX, PS2, PSP, GameCube/Wii, Xbox, Nintendo DS, Gameboy Advance, Nintendo 64, MegaDrive en SNES emulatoren, Geweldig, niet?

En dit alles gaat allemaal zo makkelijk dat je het haast niet kan geloven: begin Emulatorx, zoek je emulator uit die je wilt laten werken met een ROM, en zoek het spel uit dat je wilt spelen. En dat is alles. Emulatorx laat je ook de platformen gebruiken (WiiRemote, Xbox 360 remote, memory cards...). En heb je het nu al gedownload?

Downloaden

Zoekopdrachten gerelateerd aan Emulatorx

We gebruiken cookies om de verbindingen te verbeteren, te analyseren en om advertenties weer te geven. Als u doorgaat, accepteert u het gebruik ervan. Meer informatie hier .