Adobe Dreamweaver

Voor de echte vakman, of de bijna vakman, is er nú webpage design!

In de grote familie van de Adobe programmas, het Dreamweaver programma staat op de eerste plaats tussen de webeditors omdat het een van de meest makkelijke en meest beste is die er op de markt zijn om te gebruiken. Het is ook geheel compatibel met de andere programmas van deze familie, b.v. Photoshop of het Flash die ook bij deze familie behoren.

Een van de sterkste punten van adobe Dreamweaver is dat het een zeer intuitiefe interface heeft, met een soepele code die gebaseerd is op kleuren, lijn nummers en tool bar die allerhande code veranderingen toestaat.

Apart van dit alles, Adobe Dreamweaver biedt een totale compatibility aan met de visuelle CSS tools en met de rest van de XML, HTML, JavaScript, PHP, ASP, ASP.NET, enz. technieken. Dit staat een verbetering toe met het werken in webpages, dankzij de verbeterde visualisering, uitgave en verplaatsing van diversen stijlen (deze laatste voor CSS). Op deze manier kan men zonder enige moeilijkheid de XML werken bijsluiten.

Downloaden

Zoekopdrachten gerelateerd aan Adobe Dreamweaver

We gebruiken cookies om de verbindingen te verbeteren, te analyseren en om advertenties weer te geven. Als u doorgaat, accepteert u het gebruik ervan. Meer informatie hier .