Plants Vs Zombies

Vecht tegen hordes en hordes van zombies.....door bloemen te planten!

Net zoals in films of videogames hebben we al veel verschillende manieren en vormen gezien om tegen de plagen van hordes van Zombies te vechten. Maar zeer beslist is er niet één zo origineel als deze Plants Vs Zombies: met een tuin vol bloemen!

Natuurlijk zijn deze bloemen niet helemaal gewoon... Dit zijn heel speciale vangzombies en je hebt een compleet arsenaal van zaden voor maar liefst 50 verschillenden planten tot je beschikking. Met deze planten moet je je terrein verdedigen tegen 26 verschillende soorten zombies en je moet voorkomen dat ze de uitgang bereiken. Er zijn bommenplanten, lichtplanten en planten die planten maken... Al dit om een spel aan te bieden in de trent van Tower Defense, ontzettend leuk en verslavend.

Nu weet je het, de meest veilige bewaking tegen de levende doden...is een mooie tuin in volle bloei! Leer je te beveiligen door gratis Plants Vs Zombies te proberen, en laat je niet overmeesteren door maar één van deze verrotte breinen... zelfs niet als ze zich voor zeer aardig voordoen!

Downloaden

Zoekopdrachten gerelateerd aan Plants Vs Zombies