PES 2011

Ontdek nu hoe het lang verwachte PES 2011 is!

Ieder jaar, twee groten van de videospellen concurreren in hun particuliere liga om ons het voetbal spel van het jaar aan te bieden: EA Sports met zijn FIFA, en Konami met Pro Evolution Soccor.

En hier is nu al het eerste! Dankzij de demo van PES 2011 kan je nu gratis al de nieuwigheden ontdekken die aangeboden worden in de laatste aflevering (alhoewel, wij denken alleen tot het jaar 2012) van de sage Pro Evolution. Je kunt uit 4 grote teams kiezen, zoals b.v. F.C. Barcelona als vertegenwoordiger van de spaanse liga.

Zo kan je dus zien hoe de grafieken van de PES 2012 zijn. Je zult verrast zijn bij het zien van de ongelooflijke gelijkenis van de virtueele Messi met de echte, bijvoorbeeld. De beelden en animatie van de PES 2011 (zoals je kunt zien in de video die bij deze systeemkaart zit) beloven heel veel. Het spelen van het spel zelf is hallucinerend, vooral na de goede kritiek die dit PES 2010 programma ontving na de uitgave.

Je bent nu nog aan het lezen? Waar wacht je op, download nu de demo van PES 2011 en goalen maar!

Downloaden

Zoekopdrachten gerelateerd aan PES 2011

We gebruiken cookies om de verbindingen te verbeteren, te analyseren en om advertenties weer te geven. Als u doorgaat, accepteert u het gebruik ervan. Meer informatie hier .