Mupen64

Mupen64 is een geweldige emulator voor je PC van de Nintendo64 console.

Beleef opnieuw de klassieke titels van Nintendo64 op je computer! Dankzij de Mupen64, die je hier helemaal gratis kunt downloaden, de klassieke zoals b.v. Duke Nukem 64, Super Mario 64, F-Zero, Super Mario Kart, Wave Race en vele andere grote spellen zijn niet meer ver weg. Met de juiste bij- en afwerking Mupen64 is goed ontwikkelt om je opnieuw deze spelletjes met ontzettend goede grafieken en de beste kwaliteit op je computer te laten spelen. Het garandeerd een hoge snelheid met alles wat je doet.

Mupen64 doet ook de meest gewone handelingen zoals een pauze, het opnieuw beginnen van de wedstrijden, de reset, of het openen van de opties menus. Op audio gebied is het een groot voordeel dat deze emulator alle themas toestaat in MP3 formaat.

Maar je mag niet vergeten dat Mupen64 op zichzelf geen spelletjes of ROMs van binnen bijsluit. Deze zal de gebruiker op eigen wijze moeten vergaren.

Downloaden

Zoekopdrachten gerelateerd aan Mupen64

We gebruiken cookies om de verbindingen te verbeteren, te analyseren en om advertenties weer te geven. Als u doorgaat, accepteert u het gebruik ervan. Meer informatie hier .