Open Office, de nieuwe "andere" voor kantoorbenodigheden met een open code van de populaire suite Microsoft Office probeerd al velen jaren erg hard om beter te worden. Dit programma heeft bewezen dat men een betere software van betere kwaliteit kan ontwikkelen op dit gebied en dan ook nog geheel gratis. Maar, de verkoop van dit creatieve bedrijf aan een internationaal bedrijf heeft de jongens van OpenOffice.org aangespoord om zelfstandig te worden.

En zo is dus Libre Office geboren, een nieuw en beter Open Office maar compatibel met al het al voorheen gecreërde, en zo blijft het gewoon dus open code software. En dit alles wordt geheel gratis aangeboden aan alle gebruikers die hierin zijn geïntereseerd. Dat wil zeggen voor het gebruiken van deze applicatie, want deze is net zo nuttig als de suite van Microsoft maar gewoon veel goedkoper.

Libre Office wil de deze tekstverwerker aanbieden met reken paginas, samen met een presentatie editor, een grafiek editor, een reken editor of een database editor. Al dezen zijn uitwijkmogelijkheden voor tools met namen zoals Microsoft Word, Excel, PowerPoint...En men kan verzekeren dat ze geheel compatibel zijn met de formaten tussen deze twee suites.

Downloaden

Zoekopdrachten gerelateerd aan Libre Office

We gebruiken cookies om de verbindingen te verbeteren, te analyseren en om advertenties weer te geven. Als u doorgaat, accepteert u het gebruik ervan. Meer informatie hier .